ادعای بلوکه شدن پولهای آزاد شده ایران به هیچوجه صحت ندارد

علی صالحآبادی گفت: ادعای برخی مقامات آمریکایی در خصوص بلوکه شدن پولهای آزاد شده ایران به هیچ وجه صحت ندارد. باشگاه خبرنگاران جوان:علی صالحآبادی سفیر جدید ایران در قطر در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: ادعای برخی مقامات آمریکایی در خصوص بلوکه شدن پولهای آزاد شده ایران به هیچ وجه صحت ندارد. آنچه
باشگاه خبرنگاران جوان:علی صالحآبادی سفیر جدید ایران در قطر در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: ادعای برخی مقامات آمریکایی در خصوص بلوکه شدن پولهای آزاد شده ایران به هیچ وجه صحت ندارد. آنچه ما به طور عملی شاهد هستیم این است که چنین اتفاقی نیافتاده است. این پولها کاملا قابل دسترس است و فرایندهای بانکی کار در حال انجام است.
وی افزود: با نقش بسیار مهم و تأثیر گذار جمهوری اسلامی ایران در حوزههای مختلف ما شاهد این بودیم که توافق آتش بس برای توقف جنگ اتفاق افتاد. من به عنوان کسی که در تمام فرایند مذاکرات دوحه حضور داشتم میگویم که نقش وزارت خارجه و دولت سیزدهم، به ویژه شخص امیرعبداللهیان بسیار مهم و موثر بود.
سفیر جدید ایران ادامه داد: امیدواریم که در آینده هم تحولاتی که اتفاق خواهد افتاد به نفع مردم مظلوم فلسطین باشد.
انتهای پیام

برچسب ها :ادعای بلوکه شدن پولهای آزاد شده ایران به هیچوجه صحت ندارد ، پایگاه خبری موج جوان ، سایت های خبری گچساران ، سایت های گچساران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0