کد خبر : 58737
تاریخ انتشار : جمعه ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۲:۰۸

مراسم روز مادر در سرای سالمندان یاسوج

مراسم روز مادر در سرای سالمندان یاسوج

معاون سیاسی استاندار کهگیلویه وبویراحمد در مراسمی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر به دیدار جمعی از مادران سالمند رفت. سید جواد هاشمی مهر روز پنجشنبه در این دیدار با بیان اینکه خدمت به سالمندان ذخیره آخرت و تجدید روحیه برای مسئولان به منظور انجام حرکت جهادی است افزود:

معاون سیاسی استاندار کهگیلویه وبویراحمد در مراسمی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر به دیدار جمعی از مادران سالمند رفت.

سید جواد هاشمی مهر روز پنجشنبه در این دیدار با بیان اینکه خدمت به سالمندان ذخیره آخرت و تجدید روحیه برای مسئولان به منظور انجام حرکت جهادی است افزود: شاد کردن دل مردم و ارج نهادن به بزرگان خانواده باید سرلوحه کار همه ما باشد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، روز مادر را به پرستاران و کارکنان زن مرکز نگهداری و توانبخشی سالمندان آرامش تبریک گفت و از خدمات آنان به سالمندان قدردانی کرد.
وی اظهار داشت: فاطمه زهرا( س) الگوی مطلوب و شایسته دنیوی و اخروی زنان مسلمان جهان می باشد و بانوان متدین و مهربان ایران زمین تعالیم ایشان را سرمشق و سرلوحه زندگی خویش قرار داده اند.
هاشمی مهربا بیان اینکه، جزء وظایف خود می دانیم که در خدمت مراکز نگهداری از سالمندان و مددجویان بهزیستی باشیم گفت از توسعه آسایشگاه های سالمندان و معلولین زیرنظر بهزیستی که با کمک های مردمی انجام می پذیرد حمایت می کنیم.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری تصریح کرد: این دیدار با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی بین سالمندان آسایشگاه و تکریم مادران سالمند انجام گرفت و امیدواریم این گونه دیدارها و فعالیت‌ها تداوم داشته باشد.
در این مراسم با اهدای شاخه های گل از مقام مادران در این سرای سالمندان تجلیل شد.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.