کد خبر : 60017
تاریخ انتشار : جمعه ۱۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱:۰۷

تحریم‌های جدید آمریکا علیه شرکت‌های مرتبط با ایران

تحریم‌های جدید آمریکا علیه شرکت‌های مرتبط با ایران

وزارت خزانه‌داری آمریکا از تحریم یک شرکت لجستیکی اماراتی مرتبط با ایران خبر داد. باشگاه خبرنگاران جوان:دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال کرده است.  به گزارش وبسایت خزانه‌داری آمریکا، برایان نلسون، معاون وزیر خزانه داری آمریکا مدعی شد در راستای «ایجاد اختلال در توانایی ایران

وزارت خزانه‌داری آمریکا از تحریم یک شرکت لجستیکی اماراتی مرتبط با ایران خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان:دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال کرده است. 

به گزارش وبسایت خزانه‌داری آمریکا، برایان نلسون، معاون وزیر خزانه داری آمریکا مدعی شد در راستای «ایجاد اختلال در توانایی ایران برای تامین مالی گروه‌های نیابتی و حمایت از روسیه در جنگ علیه اوکراین» این تحریم‌ها اعمال شده است. 

تحریم‌های جدید شامل گروه اماراتی Oceanlink است که خدماتی برای حمل و نقل هوایی، دریایی، انبارداری و … ارائه می‌دهد. وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شده که این گروه خدماتی را برای تسهیل حمل و نقل کالا‌های ایرانی انجام داده که طرف آن ستاد کل نیرو‌های مسلح بوده است. 

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین ۱۳ کشتی تحت مدیریت این شرکت را به عنوان دارایی مسدود شده اعلام کرد.

این وزارتخانه ابتدای فروردین ماه نیز در ادامه سیاست‌های خصمانه خود اعلام کرد تحریم‌های جدیدی علیه «سه شبکه خرید» که در حال حمایت از برنامه‌های موشکی، هسته‌ای و دفاعی ایران هستند وضع کرده است.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.