کد خبر : 60174
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۴

اردن حریم هوایی خود را بست

اردن حریم هوایی خود را بست

شققنا:سازمان هواپیمایی اردن اعلام کرد: با توجه به تشدید تنش و خطرات در منطقه، امّان تصمیم گرفته است به طور موقت حریم هوایی خود را به روی همه هواپیماهای ورودی، خروجی و عبوری ببندد. به گزارش الدستور، سازمان هواپیمایی اردن در بیانیه‌ای اعلام کرد: این سازمان تصمیم گرفته است به طور موقت حریم هوایی این

شققنا:سازمان هواپیمایی اردن اعلام کرد: با توجه به تشدید تنش و خطرات در منطقه، امّان تصمیم گرفته است به طور موقت حریم هوایی خود را به روی همه هواپیماهای ورودی، خروجی و عبوری ببندد.
به گزارش الدستور، سازمان هواپیمایی اردن در بیانیه‌ای اعلام کرد: این سازمان تصمیم گرفته است به طور موقت حریم هوایی این کشور را به روی همه هواپیماهای ورودی، خروجی و عبوری از ساعت ۲۰:۰۰ به وقت UTC یعنی ساعت ۱۱:۰۰ شب به وقت محلی، برای چند ساعت آینده ببندد، این تصمیم به طور مستمر بر اساس تحولات جاری، به‌روز رسانی و بازبینی خواهد شد.
بر اساس این بیانیه، این تصمیم به منظور حفظ ایمنی و امنیت هوانوردی غیرنظامی در حریم هوایی اردن، با توجه به تشدید خطرات در منطقه و پس از ارزیابی خطرات مطابق با استانداردهای بین‌المللی اتخاذ شده است.
انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.