کد خبر : 62155
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱:۱۱

وزیر کشور بر استفاده از همه ظرفیت‌های انسانی برای مدیریت کشور تاکید کرد

وزیر کشور بر استفاده از همه ظرفیت‌های انسانی برای مدیریت کشور تاکید کرد

دکتر مومنی با اشاره به اینکه کشور بزرگ ایران متشکل از اقوام و تفکرات سیاسی مختلف است، گفت: رئیس جمهور بر استفاده از همه ظرفیت‌های انسانی برای مدیریت کشور مصمم است. دکتر مومنی در آیین معارفه استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد و تکریم استاندار سابق، گفت: رییس جمهور به شعار و تعهد خود در زمان

دکتر مومنی با اشاره به اینکه کشور بزرگ ایران متشکل از اقوام و تفکرات سیاسی مختلف است، گفت: رئیس جمهور بر استفاده از همه ظرفیت‌های انسانی برای مدیریت کشور مصمم است.

دکتر مومنی در آیین معارفه استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد و تکریم استاندار سابق، گفت: رییس جمهور به شعار و تعهد خود در زمان انتخابات یعنی وفاق ملی و حفظ انسجام ملی برای عبور از تنگناها و مشکلات کشور پایبند و برعهدی که با مردم بسته استوار است.
وزیر کشور گفت: یک تفکر، قوم یا گروه خاص نمی‌تواند کشوری بزرگ و متشکل از بیش ۸۰ میلیون نفر را اداره کند و همه باید در اداره کشور سهیم باشند.
وی تاکید کرد: رییس جمهور در انتخاب کابینه نشان داد که وفاق ملی یک شعار نیست، بلکه یک راهبرد واقعی برای اداره کشور است.
دکتر مومنی گفت: کشور امروز بیشتر از هر زمان دیگری نیازمند همدلی است و همه نخبگان و سرمایه‌های انسانی باید برای ساختن آینده‌ای بهتر سهیم شوند.
وزیر کشور با بیان اینکه مردم ایران در یک انتخابات رقابتی رییس جمهور منتخب خود را انتخاب کردند، ابراز امیدواری کرد: شعار وفاق ملی افزون بر همبستگی به عزت و پیشرفت کشورمان کمک چشمگیری می‌کند.
دکتر مومنی با بیان اینکه که آشنایی‌اش با مردم کهگیلویه و بویراحمد به دوران دفاع مقدس و همسنگری در تیپ ۴۸ فتح باز می‌گردد، تصریح کرد: شجاعت و اخلاق‌مداری رزمندگان این استان زبانزد است.
وزیر کشور با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و به‌ویژه ۲ هزار شهید استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: امنیت امروز را مرهون فداکاری‌های این بزرگواران هستیم که جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند که مردم ایران در رفاه و امنیت زندگی را ادامه دهند.
وی تصریح کرد: دوران دفاع مقدس دوران بی‌بدیلی از تاریخ بود که در آن دوران همه از اقوام و مذاهب مختلف برای دفاع از انقلاب و اسلام در مقابل دشمن ایستادگی کردند. 
وزیر کشور گفت:کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت‌ها و ذخایر فراوانی دارد و همانطور که آقای رحمانی از امروز استاندار همه مردم این خطه است، همه نیز باید در کنار استاندار برای پیشرفت استان تلاش کنند.
مومنی اظهارکرد: انتخاب استاندار و همه مسئولان، بویژه در وزارت کشور، بر اساس شاخص‌هایی که تعیین شده است، انجام می‌شود. آشنایی و شناخت از استان و ظرفیت‌های استان یکی از مولفه‌های اصلی در انتخاب استانداران است.
در مراسم امروز
 یدالله رحمانی به عنوان استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد معرفی و از زحمات سید علی احمدزاده استاندار سابق تجلیل به‌عمل آمد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.