کد خبر : 62496
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۳

عضو کمیسیون امنیت ملی: خروج ایران از NPT در صورت حمله احتمالی رژیم صهیونیستی یک ایده جدی است

عضو کمیسیون امنیت ملی: خروج ایران از NPT در صورت حمله احتمالی رژیم صهیونیستی یک ایده جدی است

فارس: عضو کمیسیون امنیت ملی در خصوص خروج ایران از NPT در صورت حمله احتمالی رژیم صهیونیستی، گفت: هر اتفاقی ممکن است بیفتد و ایده خروج از NPT به‌ویژه در داخل مجلس در راستای دفاع از حریم منافع ملی کشور، یک ایده جدی است. علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی در خصوص خروج ایران از

فارس: عضو کمیسیون امنیت ملی در خصوص خروج ایران از NPT در صورت حمله احتمالی رژیم صهیونیستی، گفت: هر اتفاقی ممکن است بیفتد و ایده خروج از NPT به‌ویژه در داخل مجلس در راستای دفاع از حریم منافع ملی کشور، یک ایده جدی است.
علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی در خصوص خروج ایران از NPT در صورت حمله احتمالی رژیم صهیونیستی، گفت: هر اتفاقی ممکن است بیفتد و ایده خروج از NPT به‌ویژه در داخل مجلس در راستای دفاع از حریم منافع ملی کشور، یک ایده جدی است که البته عملیاتی‌شدن آن در نهایت نیازمند مصوبه قانونی مجلس است.
با توجه به نگرانی آمریکا از خروج ایران از معاهده NPT این نگرانی از آن جهت است که محتوای این معاهده تعهدی نسبت به عدم ساخت سلاح هسته‌ای بوده و وقتی ایران از آن خارج شود؛ یعنی نسبت به این موضوع متعهد نخواهد بود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.