کد خبر : 64058
تاریخ انتشار : یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ - ۰:۳۵

حمله انتحاری در بندرلنگه/ یک فرما‌نده پلیس به شهادت رسید

حمله انتحاری در بندرلنگه/ یک فرما‌نده پلیس به شهادت رسید

باشگاه خبرنگاران جوان:فرماندار بندرلنگه از حمله انتحاری به یکی از فرماندهان پلیس این شهرستا‌ن خبر داد و گفت: متاسفانه در این حادثه یک نفر از مدافعان امنیت کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمد. حوالی ساعت ۱۹ امروز در مقابل ساختمان پلیس اطلاعات که روبروی ساختمان زندان بندر لنگه و در محدوده چهارراه نماز قرار

باشگاه خبرنگاران جوان:فرماندار بندرلنگه از حمله انتحاری به یکی از فرماندهان پلیس این شهرستا‌ن خبر داد و گفت: متاسفانه در این حادثه یک نفر از مدافعان امنیت کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

حوالی ساعت ۱۹ امروز در مقابل ساختمان پلیس اطلاعات که روبروی ساختمان زندان بندر لنگه و در محدوده چهارراه نماز قرار دارد، یک عامل انتحاری خودش را به نزدیکی خودرو یکی از فرماندهان پلیس شهرستان بندر لنگه رساند و خود را منفجر کرد.

فواد مرادزاده، فرماندار بندرلنگه با بیان اینکه بلافاصله مجروحان این حاد‌ثه به بیمارستان منتقل شدند، افزود: متاسفانه با وجود تلاش پزشکان، در این حادثه یک نفر از مدافعان امنیت کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمد و یک نفر دیگه نیز مجروح شده است.

به گفته فرماندار بندرلنگه، بعد از این حادثه بلافاصله نیرو‌های امنیتی در محل حادثه حضور یا‌فتند و فرد مهاجم نیز به هلاکت رسید.

 در این حمله انتحاری، سروان مجتبی شهیدی تختی رئیس اطلاعات انتظامی بندرلنگه با وجود انتقال سریع به بیمارستان به دلیل اصابت ساچمه به سر، صورت، گردن و سینه به شهادت رسید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.