ورود ناوگروه آبی – خاکی آمریکا به منطقه تحت مسئولیت سنتکام با ۳۵۰۰ نظامی

به گزارش سایت دیدهبان ایران، فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) روز شنبه ۲۸ مارس با انتشار تصاویری در شبکه اجتماعی ایکس تأیید کرد که گروه آماده آبیخاکی کلاس آمریکا به منطقه تحت مسئولیت این فرماندهی وارد شده است. در این عملیات، ناو تهاجمی آبیخاکی یواساس تریپولی (LHA 7) بهعنوان ناو اصلی این گروه، در تاریخ ۲۷
به گزارش سایت دیدهبان ایران، فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) روز شنبه ۲۸ مارس با انتشار تصاویری در شبکه اجتماعی ایکس تأیید کرد که گروه آماده آبیخاکی کلاس آمریکا به منطقه تحت مسئولیت این فرماندهی وارد شده است.
در این عملیات، ناو تهاجمی آبیخاکی یواساس تریپولی (LHA 7) بهعنوان ناو اصلی این گروه، در تاریخ ۲۷ مارس وارد منطقه شد. این ناوگروه متشکل از واحد سیویکم اعزامی تفنگداران دریایی (۳۱st Marine Expeditionary Unit) است و در مجموع حدود ۳۵۰۰ ملوان و تفنگدار دریایی را دربردارد.
براساس بیانیه سنتکام، این یگان علاوه بر نیروی انسانی، مجهز به هواپیماهای جنگنده ترابری و تهاجمی، همچنین تجهیزات تهاجمی آبی – خاکی و تاکتیکال است. استقرار این ناوگروه در منطقه غرب آسیا در حالی صورت میگیرد که از روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴، آمریکا و اسرائیل با ایران وارد جنگ شدهاند.

برچسب ها :پایگاه خبری موج جوان ، سایت های خبری گچساران ، سایت های گچساران ، ورود ناوگروه آبی - خاکی آمریکا به منطقه تحت مسئولیت سنتکام با ۳۵۰۰ نظامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0