کد خبر : 38145
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱

فازدوم جاده گچساران به بهبهان به زیر ترافیک رفت+گزارش تصویری

فازدوم جاده گچساران به بهبهان به زیر ترافیک رفت+گزارش تصویری

موج جوان:با حضور مسئولین استانی و شهرستانی فازدوم جاده گچساران به بهبهان زیر ترافیک رفت.معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این آیین گفت:۵۵۰ کیلومتر بزرگراه اهواز به شیراز یک پروژه جالبی است چون که این محور چهارمین محور کشور در زیر ترافیک می باشد و محور شریانی خاص تلقی می شود منتها به دلایل

موج جوان:با حضور مسئولین استانی و شهرستانی فازدوم جاده گچساران به بهبهان زیر ترافیک رفت.معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این آیین گفت:۵۵۰ کیلومتر بزرگراه اهواز به شیراز یک پروژه جالبی است چون که این محور چهارمین محور کشور در زیر ترافیک می باشد و محور شریانی خاص تلقی می شود منتها به دلایل مالی به این محور توجه نشده بود .

فیلی در ادامه گفت: بخشی ازاین بزرگ راه در استان فارس قرار داشته و مسئولین استان فارس آن طور که باید تلاش و همکاری نکرده اند و قطعه ما از پل خیرآباد تا پل بریم به طول ۱۱۴ کیلومتر بوده و در مرحله نهایی ساخت می باشد.

در پایان این آیین نماینده مردم گچساران و باشت از شرکت مجری جاده گچساران به بهبهان و مدیرعامل شرکت حرا خواست نسبت به بهسازی جاده لیشتر با این مردم همکاری نمایند.

انتهای پیام/س/ر

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.