دروغ میگه،باورنکنید
روشنگری مدیر آموزش و پرورش شهرستان گچساران در خصوص منازل سازمانی و اجاره بهاو واگذاری آنها

موج جوان:مدیرآموزش و پرورش شهرستان گچساران در گفت و گوی اختصاصی با این پایگاه خبری ضمن تسلیت ایام شهادت امام علی (ع) و شبهای قدر نسبت به اجاره بها و واگذاری منازل سازمانی آموزش و پرورش روشنگری کرد. سید ظهیرالدین پورالحسینی گفت:سقف اقامت در منازل سازمانی ۳ سال می باشد که تعدادی از همکاران فرهنگی
موج جوان:مدیرآموزش و پرورش شهرستان گچساران در گفت و گوی اختصاصی با این پایگاه خبری ضمن تسلیت ایام شهادت امام علی (ع) و شبهای قدر نسبت به اجاره بها و واگذاری منازل سازمانی آموزش و پرورش روشنگری کرد.
سید ظهیرالدین پورالحسینی گفت:سقف اقامت در منازل سازمانی ۳ سال می باشد که تعدادی از همکاران فرهنگی که مدت اقامتشان در این منازل به ۸ سال رسیده است و همچنان در منزل سازمانی مقیم هستند و ما طبق نظرکارشناسی دادگاه ماهانه مبلغ ۷۵۰ هزارتومان ازحقوق این تعداد اندک همکار فرهنگی کسر و به حساب خزانه واریز خواهیم کرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گچساران در پاسخ به سوال خبرنگار این پایگاه خبری مبنی بر واگذاری منازل سازمانی افزود:قانون واگذاری ۳ سال پیش تمام شد و مالک تعدادی از منازل همچون ۸۰ دستگاه و ۱۹ دستگاه شرکت نفت می باشد و ما فقط یک ۴۰ دستگاه داریم که ملکی آموزش و پرورش بوده و به دلیل اینکه مدارک واگذاری و تفکیک زمین ها در آن زمان کامل نبوده است واگذار نشده و برخی از همکاران در آن زمان منازل را تخلیه کرده بودند و یا اینکه زمین دریافت نموده بودند و یا اینکه وام مسکن گرفته بودند وفاقد شرایط واگذاری منزل بودند.
انتهای پیام /صالح الماسی

برچسب ها :پایگاه خبری موج جوان ، روشنگری مدیر آموزش و پرورش شهرستان گچساران در خصوص منازل سازمانی و اجاره بهاو واگذاری آنها ، گچساران ، موج جوان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1