واکنش مدیر کل نوسازی مدارس استان کهگیلویه وبویراحمد به تخریب دیوار مدرسه نیایش گچساران
به گزارش موج جوان پس از آن که در هفته دولت سال جاری مدرسه نوساز نیایش در گچساران به آموزش و پرورش تحویل داده شد بانازل شدن اولین باران دیوار پیرامونی این مدرسه فرو ریخت .پس از پیگیری های مکرر پایگاه خبری تحلیلی موج جوان از سرپرست آموزش و پرورش گچساران اعلام شد که در
به گزارش موج جوان پس از آن که در هفته دولت سال جاری مدرسه نوساز نیایش در گچساران به آموزش و پرورش تحویل داده شد بانازل شدن اولین باران دیوار پیرامونی این مدرسه فرو ریخت .پس از پیگیری های مکرر پایگاه خبری تحلیلی موج جوان از سرپرست آموزش و پرورش گچساران اعلام شد که در یک جلسه شورای اداری در آموزش و پرورش شهردار دوگنبدان قول داد که این دیوار را مرمت کند اما با پیگیری مجدد این پایگاه خبری از شهردار دوگنبدان این بار مسعود ظفری گفت که چه کسی گفته وظیفه ی شهرداری است که دیوار را مرمت کند .
پس از نظریه شهردار دوگنبدان مجددا به سراغ محمد شهبازی سرپرست آموزش و پرورش شهرستان گچساران رفتیم و ایشان در یک نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل اداره برگزار شد گفت:شهردار قول همکاری داده بود ودر صدد هستیم تا جلسه ای با فرماندار جدید شهرستان گچساران برگزار کنیم .
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمددر حاشیه افتتاحیه وکلنگ زنی طرح های دهه فجر در گفت وگوی اختصاصی با موج جوان در گچساران نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
جهان محرابی عنوان کرد:به دلیل حفاری صورت گرفته توسط شهرداری دیوار این مدرسه فروریخته است که شهرداری موظف به مرمت این دیوار می باشد چرا که ما این مدرسه را تکمیل و تحویل آموزش و پرورش داده ایم.
انتهای پیام/صالح الماسی

برچسب ها :آموزش و پرورش گچساران ، پایگاه خبری موج جوان ، سعید روزافزای ، شهرداری دوگنبدان گچساران ، گچساران ، موج جوان ، نوسازی مدارس کهگیلویه وبویراحمد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0