قاچاقچی کفش در کهگیلویه و بویراحمد دو میلیارد و هشتصدو پنجاه و پنج میلیون ریال جریمه شد
موج جوان :مدیر کل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از اعمال قانون قاچاقچی کفش در شهرستان گچساران نزدیک به دو میلیارد و هشتصد پنجاه و پنج میلیون ریال جریمه خبرداد. براتعلی صالحی در ادامه افزود :ماموران دایره مبارزه با قاچاق کالا وارز پلیس آگاهی شهرستان گچساران مقادیری کفش به ظن قاچاق از خودروی سواری پژو
موج جوان :مدیر کل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از اعمال قانون قاچاقچی کفش در شهرستان گچساران نزدیک به دو میلیارد و هشتصد پنجاه و پنج میلیون ریال جریمه خبرداد.
براتعلی صالحی در ادامه افزود :ماموران دایره مبارزه با قاچاق کالا وارز پلیس آگاهی شهرستان گچساران مقادیری کفش به ظن قاچاق از خودروی سواری پژو از مشارالیه اعلام جرم نموده که حسب گزارش مذکور و تحقیقات مقدماتی پیرامون کالای مکشوفه فاقد ادله و مدارک قانونی بوده است، و گمرک استان در راستای ماده ۴۷ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز پس از رسید کالا، و ضبط آن؛ کالاهای مکشوفه و ارزش ریالی و مراتب به این شعبه اعلام گردید و شعبه پس از ثبت پرونده و احضار متهم و اخذ دفاعیات،اتهام وارده را محرز و مسلم دانست.
صالحی خاطرنشان کرد :شعبه پس از بررسی و مستندات قانونی پرونده، متهم را به پرداخت دو میلیارد و هشتصدو پنجاه و پنج میلیون ریال جریمه محکوم وعلاوه بر جریمه صادر شده کفش قاچاق به نفع دولت ضبط شد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان با بیان اینکه در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخلی بیشترین عزم اداره کل تعزیرات حکومتی در جلوگیری از قاچاق است گفت:اداره کل تعزیرات حکومتی مسئول رسیدگی به پرونده های مربوط به قاچاق است.
انتهای پیام/سعید روزافزای

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0