کد خبر : 43974
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 شهریور 1399 - 20:43

 گزارش طرح نذر سلامت( پوشش بهداشتی هیئت های بزرگ مذهبی همراه با خادمان حسینی هلال)/تصاویر

 گزارش طرح نذر سلامت( پوشش بهداشتی هیئت های بزرگ مذهبی همراه با خادمان حسینی هلال)/تصاویر

 موج جوان :به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمدبا عنایت به اهداف والای جمعیت هلال احمر و در راستای آشناسازی هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان با منش انسان دوستانه حضرت امام حسین علیه السلام و یاران باوفای ایشان و به منظور انسجام بخشی و اجرایی سازی پروتکل های بهداشتی در مراسمات مذهبی

 موج جوان :به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمدبا عنایت به اهداف والای جمعیت هلال احمر و در راستای آشناسازی هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان با منش انسان دوستانه حضرت امام حسین علیه السلام و یاران باوفای ایشان و به منظور انسجام بخشی و اجرایی سازی پروتکل های بهداشتی در مراسمات مذهبی ماه محرم سال ۱۳۹۹ با توجه به شیوع ویروس کرونا جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به اجرای طرح نذر سلامت همراه با خادمان حسینی هلال اقدام نمود .

در این طرح با مشارکت اعضا و دبیران کانون های جوانان ،دانشجویی و روستایی وباهماهنگی  مسئولین هیئت‌های مذهبی و  حفظ هویت سازمانی (ملبس بودن اعضا با کاور سازمان جوانان) و در راستای آشناسازی بیشتر جامعه با اهداف و برنامه های جمعیت هلال احمر اقداماتی از قبیل تب سنجی و غربالگری افراد دارای علائم بیماری های (سرفه و عطسه و…) در ورودی هیئت ها،  اجرای نشانه گذاری برای تعیین فواصل استقرار عزاداران ، ضدعفونی کردن محل برگزاری مراسم قبل و بعد از هر برنامه ، اجرای فاصله دو متری  عزاداران ، ضدعفونی امکانات دسته های عزاداری ، ضدعفونی دست های عزاداران ،کنترل پوشش ماسک و توزیع ماسک بین افراد بدون ماسک انجام شد.

 در اجرای این طرح با مشارکت ۷۰ نفر از اعضا در ۳۶ هیئت مذهبی استان از تاریخ ۱شهریور۹۹ لغایت ۱۰ شهریور۹۹ و در هفت شهرستان تعداد ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر از عزاداران حسینی از خدمات جمعیت هلال احمر در طرح مذکور بهره مند شدند .

 

تب سنجی و غربالگری افراد دارای علائم بیماری( سرفه ،عطسه و..)در ورودی هیئت ها :

 

در این بخش همه افراد عزادار در مدخل ورودی هیئت با دستگاه های الکتریکی تب سنج مورد غربالگری قرار گرفته و از ورود افرادی که فاقد دمای بدن استاندارد بودند جلوگیری شده و از افراد در خصوص سرفه ووضعیت سلامتی وبیماریهای زمینه ای سوال شده و در صورت داشتن این شرایط توسط پزشکان داوطلب حاضر در طرح معاینه شده و در صورت تایید پزشک به مراسم وارد شدند .

 

 توزیع ماسک برای افرادی که فاقد ماسک بودند:

 

 در این بخش از ورودی هر فردی بدون ماسک به مراسم جلوگیری شده و به افرادی که ماست نداشتند نیز ماسک های استاندارد و بهداشتی تامین شده از سوی سازمان جوانان و ماسک‌های دیگری که خیرین و نهادهای دیگر خدماتی اهدا کرده بودند تقدیم شد.

 

ضدعفونی نمودن دست‌های عزاداران :

 

در این بخش بدون استثناء همه افراد شرکت‌کننده در مراسم جلوی درب های ورودی با اسپری مواد ضدعفونی کننده دست های خود را بهداشتی کرد وبرای افرادی همچون سخنرانان ومداحان وقاریان قرآن نیز بصورت ویژه در چندین نوبت قبل وبعد از اجرای برنامه خود انجام پذیرفت.

 

 کنترل فواصل اجتماعی و همکاری در نشانه گذاری برای تعیین فواصل استقرار عزاداران: 

 

در یک طرح ابتکاری جالب تصاویر شهدای استان تهیه و در بین عزاداران به صورت رعایت فواصل اجتماعی قرار داده شد و با استقرار عزاداران در بین این عکس‌ها فاصله تاییدو تاکید شده توسط وزارت بهداشت به نحو احسن رعایت شد. ودر صورت عدم رعایت برخی از عزاداران با راهنمایی های صورت گرفته توسط خادمان حسینی هلال فواصل مناسب رعایت شد.

همکاری در ضدعفونی کردن محل برگزاری مراسم قبل و بعد از هر برنامه :

 

در این بخش نیز اعضای جوانان شعب با تهیه مواد ضدعفونی کننده ،همه سطوح از قبیل صندلی‌ها ،میکروفون ها سیستم های صوتی(باند ،پایه باند،پایه میکرفون،سیمها وکابل ها) زنجیرها ،سنج ها و گاری ها و همه مواردی که بعضی از هیئت ها به کار گرفته بودند، موکت ها ، قالی ها ، درب و دیوار هیئات و همچنین سرویس‌های بهداشتی محل‌های عزاداری را قبل و بعد از برنامه ضدعفونی کردند.

انتهای پیام

تصاویر تکمیلی

Reactions:
Share:

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.