کد خبر : 45438
تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲

اعمال محدودیت‌های هوشمند با مشخص شدن آخرین رنگ‌بندی شهر‌ها در هفته آینده+جزئیات

اعمال محدودیت‌های هوشمند با مشخص شدن آخرین رنگ‌بندی شهر‌ها در هفته آینده+جزئیات

با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در کشور، اظهار کرد: در حال حاضر با شیوع بیماری کرونا در کشور رنگ بندی شهرهای مختلف کشور براساس شاخص های مختلف از جمله میزان ابتلا، تعداد بیماران بستری و حتی فوت شدگان ارزیابی و وضعیت آنها مشخص می‌شود. او ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته

با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در کشور، اظهار کرد: در حال حاضر با شیوع بیماری کرونا در کشور رنگ بندی شهرهای مختلف کشور براساس شاخص های مختلف از جمله میزان ابتلا، تعداد بیماران بستری و حتی فوت شدگان ارزیابی و وضعیت آنها مشخص می‌شود.

او ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته ارزیابی مناطق مختلف کشور و رنگ بندی آنها در تاریخ ۲۵ اسفند ماه برای ایام تعطیلات عید و اوایل سال جدید انجام خواهد گرفت.

مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت بیان کرد: محدودیت های هوشمند کرونایی در هر شهر و منطقه مطابق وضعیت رنگ بندی اعلام شده توسط ستاد ملی کرونا اعمال خواهد شد. بسته های مدیریتی تدوین شده و صرفا بر اساس رنگ بندی و شرایط هر منطقه این بسته ها اعلام و ابلاغ می شود.

جهانپور تاکید کرد: در حال حاضر موضوع سفرهای نوروزی در حال بررسی است و ستاد ملی کرونا آخرین دستورالعمل ابلاغی خود را برای ایام تعطیلات عید نوروز و اوایل سال آینده ابلاغ نکرده است. به طور کلی انجام مسافرت باعث چرخش ویروس کرونا و آلوده شدن شهر های مبدا و مقصد می شود. هم اکنون رعایت دستورالعمل ها در هنگام مسافرت به خوبی در شهر های مبدا انجام نمی شود.

 او بیان کرد: در حال حاضر واکسیناسیون کادر درمان  و گروه های پر خطر در حال انجام است و تا به امروز محموله های مختلفی از کشورهای چین، هند  و روسیه وارد کشور شده است. امروزه بهترین واکسن رعایت دستورالعمل های بهداشتی و زدن ماسک از منزل تا خانه است و افراد از تردد های غیر ضروری در سطح شهر اجتناب کنند.

انتهای پیام/باشگاه خبرنگاران

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.