کد خبر : 49283
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۹

مودیان سه روز برای ثبت کارتخوان‌ها در سامانه مالیاتی فرصت دارند

مودیان سه روز برای ثبت کارتخوان‌ها در سامانه مالیاتی فرصت دارند

میلاد فرخان با اشاره به اینکه اجرای قانون فروشگاهی به شفافیت مالیاتی کمک خواهد کرد،افزود :مطابق قانون دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیک که متناظر با پرونده مالیاتی نباشند، غیرفعال می شود.  وی از صاحبان کارتخوان کارگاه های بانکی خواست تا در فرصت باقی مانده با ورود به درگاه خدمات الکترونیک مالیاتی نسبت

میلاد فرخان با اشاره به اینکه اجرای قانون فروشگاهی به شفافیت مالیاتی کمک خواهد کرد،افزود :مطابق قانون دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیک که متناظر با پرونده مالیاتی نباشند، غیرفعال می شود. 

وی از صاحبان کارتخوان کارگاه های بانکی خواست تا در فرصت باقی مانده با ورود به درگاه خدمات الکترونیک مالیاتی نسبت به مشاهده تمامی کارتخوان ها و درگاه های بانکی خود و الصاق این پایانه ها به پرونده مالیاتی یا تشکیل پرونده مالیاتی اقدام نمایند.

وی تاکید کرد: کارتخوان ها و درگاه های بانکی که تاپایان بهمن ماه جاری ساماندهی نشوند، از سوی بانک مرکزی قطع خواهد شد.

مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: طرح اتصال کارت خوان ها به پرونده مالیاتی با هدف شفاف سازی فعالیت های اقتصادی و جلوگیری از فرار مالیاتی با همکاری بانک مرکزی اجرا می شود.

وی اظهار داشت: پیش از این برخی صاحبان کسب و کارهای دارای درآمد بالا از کارتخوان افراد دیگری استفاده می کردند که این امر باعث فرار مالیاتی بالایی درکشور می شود.

استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد ۵۰هزار مودی مالیاتی دارد.

انتهای پیام/فرزانه شریفی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.