کد خبر : 50084
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳

۲۰۰۰مترمربع زمین در شهر دوگنبدان از دست سودجویان خارج شد

۲۰۰۰مترمربع زمین در شهر دوگنبدان از دست سودجویان خارج شد

سعید کردلواظهار داشت: سودجویان مذکور در زمین های واقع در مناطق سه راهی جاده پازنان، ۱۰۸ دستگاه پاسداران ۳۲، شهرک نفت با فنس کشی، کاشت نهال یا احداث دیوار اقدام به تصرف کرده بودند. وی ارزش زمین های متصرفی بازپس گرفته شده را چهار میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: این میزان زمین با مشارکت

سعید کردلواظهار داشت: سودجویان مذکور در زمین های واقع در مناطق سه راهی جاده پازنان، ۱۰۸ دستگاه پاسداران ۳۲، شهرک نفت با فنس کشی، کاشت نهال یا احداث دیوار اقدام به تصرف کرده بودند.

وی ارزش زمین های متصرفی بازپس گرفته شده را چهار میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: این میزان زمین با مشارکت نیروهای یگان حفاظت راه و شهرسازی گچساران  رفع تصرف شده است.

رئیس اداره راه و شهرسازی گچساران ضمن قدردانی از همراهی و همدلی دستگاه قضا و نیروی انتظامی در رفع تصرف اراضی مذکور تاکید کرد: مردم در معاملات خود شرط احتیاط را رعایت کرده و بدانند که قراردادهایی که در این زمینه در بنگاه های املاک بین اشخاص منعقد می شود وجاهت قانونی ندارد.

کردلو عنوان کرد: شهروندان پس از اخذ استعلامات لازم از اداره راه و شهرسازی ، نسبت به خرید ملک اقدام کنند و هرگونه گزارش زمین‌خواری را با شماره تلفن شبانه روزی ۱۶۵۶ یگان حفاظت اراضی راه و شهرسازی  اطلاع رسانی کنند.

او گفت: پدیده زمین خواری و تصرف اراضی از طرف اشخاص سودجو به صورت سازماندهی شده  انجام می شود و در این بین اشخاص دیگر از قبیل صاحبان و رانندگان ماشین آلات سنگین( لودر، بیل مکانیکی ، کامیون و …) بناها و کارگران بدون اطلاع از قوانین و ناآگاهانه با زمین خواران همکاری می کنند.

کردلو ابراز داشت: در صورت هرگونه همکاری با متصرفان اراضی در جهت تسطیح زمین و آماده‌سازی ساخت‌ و ساز غیرمجاز ماشین‌آلات و وسایل آنان جهت فرایند قضایی توقیف و برای افراد متخلف پرونده قضایی تشکیل می شود.

انتهای پیام/فرزانه شریفی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.