کد خبر : 50874
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد: مردم با وجود بیمه تامین اجتماعی احساس امنیت و آرامش می کنند

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد: مردم با وجود بیمه تامین اجتماعی احساس امنیت و آرامش می کنند

هم زمان با دهه امامت و ولایت و هفته تامین اجتماعی، مدیران و کارکنان سازمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج دیدار کردند. در این دیدار آیت الله سیدنصیر حسینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه یاسوج اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی خدمات ارزشمندی به

هم زمان با دهه امامت و ولایت و هفته تامین اجتماعی، مدیران و کارکنان سازمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج دیدار کردند.

در این دیدار آیت الله سیدنصیر حسینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه یاسوج اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی خدمات ارزشمندی به مردم ارایه می کند و مردم با وجود بیمه هایی مانند تامین اجتماعی احساس امنیت و آرامش می کنند.

وی افزود: خدمات متنوعی که سازمان تامین اجتماعی ارایه می کتد، بخشی از نگرانی های کارگران ، بیمه شدگان و بازنشستگان را کاهش می دهد و چنانچه دچار حادثه و بیماری یا ازکارافتادگی شوند، این احساس آرامش در آنها وجود دارد که جایی مانند تامین اجتماعی از آنها حمایت و به آنها کمک می کند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار گزارشی از خدمات و فعالیت های این سازمان ارایه کرد و گفت: بیش از ۳۲۰ هزار نفر از جمعیت استان زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند و از حمایت ها و خدمات متنوعی مانند بازنشستگی، مستمری ازکارافتادگی، مستمری بازماندگان ، مقرری بیمه بیکاری، خدمات درمانی و … استفاده می کنند.

رسول چراغ سحر افزود: هدف سازمان تامین اجتماعی ، پوشش حداکثری و همگانی بیمه ای در راستای اصول قانون اساسی و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری است و بر همین اساس، امکان بیمه صاحبان مشاغل آزاد، زنان خانه دار ، دانشجویان دانشگاه ها و دیگر افراد فاقد بیمه را را به صورت غیرحضوری فراهم کرده است.

انتهای پیام/سعید روزافزای

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.