در آینده نزدیک داروخانه جمعیت هلال احمر در استان کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی می شود

آیین تودیع و معارفه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور برگزار شد .با حضور جناب آقای نامدار معاون بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
آیین تودیع و معارفه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور برگزار شد .با حضور جناب آقای نامدار معاون بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد و با اهدای حکمی از سوی ریاست جمعیت هلال احمر کاظم فلاحی دوست به عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد منصوب گردید .
نامدار معاون بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر در این مراسم بیان داشت هلال احمر اولین دستگاه ورود کننده به بحران هاست و آخرین دستگاه اجرایی است که از صحنه بحران خارج میشود .
جمعیت هلال احمر خلاصه در وظایف امداد و نجات نیست وظیفه اصلی ما کمک به سلامت و حفظ کرامت انسانی است جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در امر خطیر امدادونجات وظیفه بزرگی در همه حوادث و بلایا دارد که نسبت به هلال احمر و صلیب سرخ در دیگر کشورها دارای وظایف حاکمیتی ، حساسیت و اهمیت ویژهای شده است مهمترین بخشی که امروزه باید در آن فعال باشیم حوزه کودکان و جوانان و تربیت نسلی قدرتمند و پرتوان برای آینده کشور است .
معاون بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر اذعان داشت همدلی و وفاق خاصی در بین اعضا،پرسنل و مسئولین جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به چشم میآید که امیدواریم با همکاری و تلاش هم بتوانیم بهترین خدمات را به مردم عزیز این استان ارائه کنیم . در همین راستا راهاندازی داروخانه جمعیت هلال احمر در این استان یکی از اولویت هاست که باید با همکاری دو سویه از طرف استان و جمعیت هلال احمر اقدام نموده واین فرصت مهم خدمت رسانی به مردمی مهربان وغیور که تا کنون از آن محروم بوده اند را دراولویت قرار دهیم و انشاالله در آینده نزدیک شاهد فعالیت و ارائه خدمات دارویی در این استان باشیم .
در پایان این جلسه از زحمات و تلاشهای سید امان الله جان بین قدردانی و با اهدای حکمی ازسوی دکتر کولیوند کاظم فلاحی دوست به عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.
انتهای پیام/سعید روزافزای

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0