امدادرسانی به بیش از ۱۱۰۰۰ سیل زده و توزیع اقلام امدادی توسط امدادگران و بالگرد جمعیت هلال احمر در مناطق سیل زده و صعب العبور کهگیلویه وبویراحمد+تصاویر

پرواز بالگردهای جمعیت هلال احمر بر فراز مناطق صعب العبور وسیل زده کهگیلویه وبویراحمد با همکاری سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر و استقرار بالگردهای امدادی به عشایر مناطق صعب العبور استان امدادرسانی شد . سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمداز امداد رسانی به ۲۷۶۷ خانوار سیل زده در استان خبر داد .
پرواز بالگردهای جمعیت هلال احمر بر فراز مناطق صعب العبور وسیل زده کهگیلویه وبویراحمد
با همکاری سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر و استقرار بالگردهای امدادی به عشایر مناطق صعب العبور استان امدادرسانی شد .
سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمداز امداد رسانی به ۲۷۶۷ خانوار سیل زده در استان خبر داد .
فلاحی دوست افزود: با توجه به از بین رفتن راه ها و جاده های منتهی به مناطق عشایری و به خصوص مناطق صعب العبور استان و با همکاری سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور دو فروند بالگرد در استان مستقر شدند و با چهار سورتی پرواز اثر مطلوبی در تسریع ارسال و انتقال اقلام امدادی به این مناطق داشتند.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: امدادرسانی ها ادامه دارد و از اینکه فعالیتهای امدادگران مورد لطف و حسن نظر مردم و اصحاب رسانه است از صبوری مردم در تحمل سختی ها و کمک به نیروهای امدادی در توزیع اقلام و همکاری همه اصحاب رسانه جهت پوشش اخبار و اطلاع رسانی به موقع در خصوص هشدارها که سهم بسزایی در کم کردن آسیب ها (به ویژه عدم وجود آسیب های جانی) داشته است تقدیر و تشکر می کنیم و ان شاءالله تا رسیدن به حالت پایدار و عادی و پایان فعالیت این موج بارشی در کنار هم استانی های عزیز هستیم .
فلاحی دوست اعلام داشت: در یک هفته گذشته و همزمان با وقوع سیلاب ها و گرفتگی ها در سراسر استان تاکنون تعداد ۲۳۰ نفر از امدادگران و نجاتگران این جمعیت در قالب ۴۶ تیم عملیاتی امداد و نجات و با استفاده از دو فروند بالگرد و ۳۲ خودروی امدادی با توزیع ۱۰۳۵ تخته موکت ۱۵۴۵ تخته پتو ۷۹۶۷ کیلوگرم نایلون ۲۸۴۷ بسته مواد غذایی ۶۴۰ کیلوگرم برنج ۴۰ دستگاه والور ۲۰ ست ظروف ۱۴۰ مورد اقلام متفرقه و اسکان ۴۱۵ نفر در اماکن امن و ۱۳۷ مورد تخلیه آب گرفتگی و ۲۳ مورد رهاسازی خودرو به قریب ۱۱۰۶۸ نفر( ۲۷۶۷ خانوار ) امدادرسانی نمودند .
سرپرست جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد هشدار داد سامان هنوز در حال فعالیت است و تا اطلاع رسانی هواشناسی و مدیریت بحران استان مبنی بر خروج این سامانه ضروری است احتیاط لازم توسط مردم عزیز کهگیلویه و بویراحمدی اتخاذ شود و از حاشیه رودخانه ها و مسیل فاصله گرفته و موجبات سلامتی و امنیت خود را مد نظر قرار دهند.
انتهای پیام/سعید روزافزای

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




















ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0