کد خبر : 51757
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 آگوست 2022 - 19:24

رشد چشمگیر میزان اعتبارات تخصیصی به استان کهگیلویه و بویراحمد در یکسال گذشته

رشد چشمگیر میزان اعتبارات تخصیصی به استان کهگیلویه و بویراحمد در یکسال گذشته

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت:طی یک سال گذشته تاکنون یکهزار و ۳۶۳ میلیارد تومان اعتبار در سرفصل های مختلف به این استان اختصاص یافته که نسبت به سال قبل آن از رشد چشمگیری برخوردار است. علی شهابی نسب اظهار داشت: این میزان اعتبار برای تکمیل یکهزار و ۵۰۰ طرح عمرانی در

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت:طی یک سال گذشته تاکنون یکهزار و ۳۶۳ میلیارد تومان اعتبار در سرفصل های مختلف به این استان اختصاص یافته که نسبت به سال قبل آن از رشد چشمگیری برخوردار است.

علی شهابی نسب اظهار داشت: این میزان اعتبار برای تکمیل یکهزار و ۵۰۰ طرح عمرانی در فصول منابع آب،کشاورزی،حمل و نقل،عمران شهری،ورزش، فرهنگ و هنر، بهزیستی، بهداشت و سایر بخش ها به کهگیلویه و بویراحمد تخصیص یافته که رقم قابل قبول و تاثیرگذار در تقویت زیرساخت هاست  .

به گفته شهابی نسب در این مدت ۲ هزار و ۱۴۳ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع مالی استانی، متوازن، ملی و سایر منابع مالی برای کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی شده بود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد  با بیان اینکه سال ۱۳۹۹ حدود ۴۷۷ میلیارد تومان بودجه از محل های مختلف به استان اختصاص یافته بود تاکید کرد: میزان اعتبارات اختصاص یافته به استان در یک سال گذشته نسبت به یک سال پیش آن رشد چشمگیر و چند برابری یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: همچنین۶۳۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح های عمرانی و اقتصادی از محل سفر رئیس دولت سیزدهم به استان اختصاص یافته است.

وی تاکید کرد: در این سفر سه هزار و ۵۶۱ میلیارد تومان بودجه برای ۲۱۷ طرح زیربنایی، زیرساختی و توسعه محور در بخش‌های مختلف مانند از گردشگری، راه، آب ،منابع نفت و گاز، پتروشیمی، گیاهان دارویی، صنعت و کشاورزی برای عبور از محرومیت‌ها و شتاب بخشی به روند توسعه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد به تصویب رسید.

شهابی نسب ابراز داشت: از مهم ترین پروژه های عمرانی در سفر رییس جمهور، سد تنگ سرخ، جاده پاتاوه به دهدشت، راه یاسوج به سی سخت، یاسوج به بابامیدان و چهار بیمارستان هستند.

وی عنوان کرد: برای نمونه جاده پاتاوه به دهدشت پس از حدود ۲۸ سال تعیین تکلیف و اعتبارات لازم به آن تزریق شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در این سفر همچنین ۶۶۵ میلیون دلار اعتبار ارزی و یکهزار و ۴۸۶ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای پرداخت در کهگیلویه و بویراحمد به تصویب رسیده است.

رییس‌جمهور در پنجمین سفر استانی در مهرماه ۱۴۰۰ به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد.

انتهای پیام/فرزانه شریفی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.