کد خبر : 53191
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳

اعتبار برخی از کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شد

اعتبار برخی از کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شد

طی بخشنامه‌ای از سوی سازمان ثبت احوال کشور اعتبار آن دسته از کارت‌های هوشمند ملی که اعتبار آنها تا اخر سال ۱۴۰۳ و قبل از آن است، تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شد. هاشم کارگر در خصوص اعتبار کارت هوشمند ملی، اظهار کرد: با توجه به اینکه صدور کارت های هوشمند ملی به صورت فراگیر

طی بخشنامه‌ای از سوی سازمان ثبت احوال کشور اعتبار آن دسته از کارت‌های هوشمند ملی که اعتبار آنها تا اخر سال ۱۴۰۳ و قبل از آن است، تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شد.

هاشم کارگر در خصوص اعتبار کارت هوشمند ملی، اظهار کرد: با توجه به اینکه صدور کارت های هوشمند ملی به صورت فراگیر از سال ۱۳۹۳ آغاز و تاریخ اعتبار آن ۷ سال در نظر گرفته شده بود. اکنون تاریخ انقضا و پایان اعتبار برخی از آنها فرا رسیده است.

وی ادامه داد: بنا به بررسی‌های صورت گرفته و در نظر گرفتن جمیع جهات تصمیم به تمدید اعتبار کارت‌های مذکور گرفته شد. بنابراین اعتبار کارت‌های هوشمند ملی که تاریخ اعتبار آنها تا پایان ۱۴۰۳ و قبل از آن بوده است تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید می‌شود.

معاون وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه کلیه هموطنان می‌توانند تا سال ۱۴۰۵ از این کارت‌ها استفاده کنند، گفت: براساس بررسی‌های انجام شده ضروری دیدیم تا به طور کلی نسبت به کارت‌های هوشمند ملی از هر لحاظ مطالعات جدیدی صورت گیرد که این امر یکی از مهم‌ترین دلایل تمدید کارت‌های مذکور بوده است.

انتهای پیام/مهر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.