به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سیانان، وزارت خزانهداری آمریکا در ادامه اقدامات خصمانه و مداخلهجویانه علیه ایران، در آستانه سالگرد جرقه اغتشاشات به بهانه درگذشت مهسا امینی چندین شخص و نهاد ایرانی را تحریم کرد.
این تحریمهای جدید تازهترین بسته تحریمی علیه ایران در واکنش به آنچه «سرکوب معترضان» در اغتشاشات پارسال خوانده شده است، محسوب میشود.
براساس اعلام وزارت خزانهداری آمریکا تحریمهای امروز ۱۸ عضو اصلی نیروهای امنیتی، سپاه پاسداران و فراجا؛ رئیس سازمان زندانها؛ سه فرد و یک شرکت به بهانه آنچه ارتباط با سانسور نظاممند و جلوگیری از دسترسی به اینترنت خوانده شده؛ سه رسانه فارس، تسنیم و پِرس تی.وی با این بهانه که تحت کنترل سپاه هستند و همچنین سه مقام ارشد را هدف گرفته است.
وزارت خزانهداری آمریکا این تحریمها را همگام با سایر شرکایش از جمله انگلیس، کانادا و استرالیا اعمال کرده است.
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در بیانیهای مجزا مدعی شد که وزارت خارجه این کشور در حال اعمال محدودیتهای روادید برای ۱۳ مقام ایرانی و سایر اشخاصی به دلیل مداخله در سرکوب معترضان است.
نهادهای حاکمیتی و ارگان های اطلاع رسانی:
ارگان اطلاع رسانی تسنیم
پرس تی وی
ارگان اطلاع رسانی فارس
شرکت یافتار پژوهان پیشتاز رایانش
۲۵ فرد:
حمید رضا مقدم فر
مجید قلی زاده زحمت کش
پیام تیرانداز
محمد عبدالله پور
علیرضا عابدین نژاد
عبدالرضا عابد زاده
دلاور القاصی مهر
حسین امجدیان
رهام بخش حبیبی
غلامحسین غیب پرور
محمد معظمی گودرزی
سهیلا کسایی
مظاهر مجیدی
غلامعلی محمدی
سعید منتظر المهدی
عباسعلی محمدیان
احمد نادریان
عامر نجفیان پور
علی اکبر پور جمشیدیان
بهمن ریحانی
سید خلیل صفوی
خدا رحم سارانی
حسن مفخمی شهرستانی
جمال شاکری
احمد طاهری
انتهای پیام


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0