عمل به قانون و رفتار دست اندرکاران انتخابات عامل جلب اعتماد مردم است

رئیس هیات بازرسی انتخابات کهگیلویه وبویراحمد گفت:عمل به قانون و رفتار هیات های اجرایی، بازرسی و نظارت عامل جلب اعتماد مردم در انتخابات است. علی اصغر قلی پور روز چهارشنبه در نشست ستاد انتخابات استان گفت: عدم جانبداری و همراهی هیاتهای اجرایی، نظارت و بازرسی از کاندیدای انتخابات مورد توجه اعضا باشد، گزارشاتی در این
رئیس هیات بازرسی انتخابات کهگیلویه وبویراحمد گفت:عمل به قانون و رفتار هیات های اجرایی، بازرسی و نظارت عامل جلب اعتماد مردم در انتخابات است.
علی اصغر قلی پور روز چهارشنبه در نشست ستاد انتخابات استان گفت: عدم جانبداری و همراهی هیاتهای اجرایی، نظارت و بازرسی از کاندیدای انتخابات مورد توجه اعضا باشد، گزارشاتی در این خصوص به ما میرسد که این موارد را رصد می کنیم.
رئیس هیات بازرسی انتخابات استان با اشاره به اینکه می خواهیم امین مردم باشیم، افزود در انتخابات پیش رو به دنبال جلب اعتماد مردم به مجریان انتخاباتی هستیم .
وی عنوان کرد: عدم همراهی مجریان انتخابات، مدیران، معاونین، روسای شهرستان ها، فرمانداران و بخشداران با کاندیدای انتخابات راه جلب اعتماد مردم است.
وی بیان کرد: اگر کسی نمی تواند امین مردم باشد و می خواهد کاندیدای انتخابات را همراهی کند کنار برود تا به اعتمادی که مردم به مجریان انتخابات دارند خدشه ای وارد نشود.
قلی پور بر چیدمان نیروها در شعب اخذ رای اشاره و با بیان اینکه امانتدار مردم هستیم، گفت: فردای قیامت هیچ کسی جزء اعمالمان به فریاد ما نمی رسد و نامزدها و کاندیدهای انتخاباتی فریادرس ما نخواهد شد.
وی با بیان اینکه برای شعب اخذ رای افرادی انتخاب شوند که حساسیتی نداشته باشند، گفت در صورتی که موردی از تهدید و تحریک افراد برای رای دادن به فرد خاصی مشاهده شد بازرسی استانداری را در جریان قرار دهید.
قلی پور با اشاره به زمان قانونی تبلیغات انتخابات گفت: زمان تبلیغات هشت روز قبل از روز اخذ رای است و ۲۴ ساعته قبل از شروع رای گیری هم تبلیغات متوقف می شود که در این زمان هر کاروانی تبلیغاتی انجام داد تخلف کرده است.
مدیرکل بازرسی استانداری عنوان کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری در بحث مشارکت نباید زمین بماند ما سرباز ولایت هستیم و این مهم را باید در عمل نشان دهیم.
وی بر عدم دخالت اعضای هیات ها در کار همدیگر تاکید کرد و گفت: قانون وظایف همه هیات ها را مشخص کرده است، ضمن اینکه میان هیات ها تعامل و هم افزایی وجود داشته باشد اما این تعامل نباید به معنای دخالت در کار همدیگر باشد.
قلی پور عنوان کرد: هیات های انتخابات مورد ارزیابی قرار می گیرند، شاخص های ارزیابی هم برای همه هیات ها ارسال شده است.
رئیس هیات بازرسی انتخابات استان گفت: یکی از وظایف ما بحث مستندسازی است علی رغم اینکه همه مدیران و مسئولان پای کار هستند اما عملکردها در زمینه مستندسازی قابل قبول نیست.
قلی پور عنوان کرد: هیاتهای اجرایی، بازرسی و نظارت عوامل اجرایی انتخابات هستند و ابلاغ ها از طریق سیستم به آنها اعلام شده و به غیر از این موارد از کاغذبازی های اداری جلوگیری می شود.
وی خواستار مطالعه قانون توسط مجریان انتخابات شد و گفت: نه در حرف بلکه در عمل اعتماد مردم را به دست بیاوریم و یک انتخاباتی مورد نظر رهبری رقم بزنیم.
انتهای پیام

برچسب ها :پایگاه خبری موج جوان ، سایت های خبری گچساران ، سایت های گچساران ، عمل به قانون و رفتار دست اندرکاران انتخابات عامل جلب اعتماد مردم است
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0