کد خبر : 60218
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۱

مکرون: به درخواست اردن موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی را رهگیری کردیم؛ اسرائیل از تنش پرهیز کند

مکرون: به درخواست اردن موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی را رهگیری کردیم؛ اسرائیل از تنش پرهیز کند

امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه تأیید کرد که ارتش فرانسه در طول شنبه شب تا بامداد یکشنبه به درخواست اردن در عملیات «رهگیری» موشک‌ها و پهپادهایی که ایران به سوی اسرائیل شلیک کرده بود، شرکت کرده است.مکرون گفت: «ما در اردن یک پایگاه هوایی داریم […] و حریم هوایی اردن با این حملات نقض شده

به گزارش انتخاب به نقل از یورونیوز: امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه روز دوشنبه ۱۵ آوریل (۲۷ فروردین) در یک برنامه تلویزیونی که از دو شبکه ار‌ام‌س و ب‌اف‌‌ام پخش شد گفت کشورش «برای جلوگیری از آتش‌افروزی در خاورمیانه هر کاری می‌کند».
وی که صد روز به آغاز برگزاری بازی‌های المپیک پاریس درباره این رویداد صحبت می‌کرد، از فرصت استفاده کرده و با یادآوری حمله اخیر جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل، تأیید کرد که ارتش فرانسه در طول شنبه شب تا بامداد یکشنبه به درخواست اردن در عملیات «رهگیری» موشک‌ها و پهپادهایی که ایران به سوی اسرائیل شلیک کرده بود، شرکت کرده است.
مکرون گفت: «ما در اردن یک پایگاه هوایی داریم […] و حریم هوایی اردن با این حملات نقض شده بود. هواپیماهای‌مان را به پرواز در آوردیم و آنچه را که باید رهگیری می‌کردیم، کردیم.»
رئیس جمهوری فرانسه گفت که ایران با حمله مستقیم به اسرائیل از خاک خود، «یک گسست عمیق» ایجاد کرده و «امکانی که برای واکنش طرف مقابل باز کرده، بسیار خطرناک است».
انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.