کد خبر : 69534
تاریخ انتشار : جمعه 2 ژانویه 2026 - 0:25

روسیه: برای وارد کردن آب به ایران آمادگی داریم/ تهران هنوز درخواست رسمی در این باره به مسکو ارائه نکرده

روسیه: برای وارد کردن آب به ایران آمادگی داریم/ تهران هنوز درخواست رسمی در این باره به مسکو ارائه نکرده

شفقنا: «الکسی یفیموف»، سرپرست نمایندگی تجاری روسیه در تهران از آمادگی روسیه برای وارد کردن آب به ایران خبر داد و گفت: «تهران هنوز درخواست رسمی در این باره به مسکو ارائه نکرده است.» یفیموف تأکید کرد: «امنیت آب به ویژه با توجه به چالش‌های ناشی از تغییرات اقلیمی و گسترش خشکسالی در سراسر ایران،

شفقنا: «الکسی یفیموف»، سرپرست نمایندگی تجاری روسیه در تهران از آمادگی روسیه برای وارد کردن آب به ایران خبر داد و گفت: «تهران هنوز درخواست رسمی در این باره به مسکو ارائه نکرده است.»

یفیموف تأکید کرد: «امنیت آب به ویژه با توجه به چالش‌های ناشی از تغییرات اقلیمی و گسترش خشکسالی در سراسر ایران، به اولویت فزاینده‌ای برای این کشور تبدیل شده است.»

وی افزود: «تاکنون، طرف روسی هیچ درخواست رسمی از ایران در مورد واردات آب از روسیه به منظور پر کردن مخازن دریافت نکرده است. با این حال، ما پذیرای گفت‌وگوی جدی هستیم و در صورت دریافت درخواست مشخص، آماده بررسی اشکالات و چالش‌های احتمالی همکاری در این زمینه هستیم.»

یفیموف با اشاره به پروژه پمپاژ آب از خلیج فارس به استان اصفهان که اجرای آن از ۶ دسامبر ۲۰۲۵ آغاز شد، گفت: «ایران در حال حاضر به راه‌حل‌های داخلی خود متکی است.»

این مسئول روس اظهار داشت:«امنیت آب ممکن است در آینده به موضوع گفت‌وگوی منطقه‌ای گسترده‌تری از جمله کشورهای حوزه دریای خزر تبدیل شود.»

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.