کد خبر : 70263
تاریخ انتشار : شنبه 28 فوریه 2026 - 17:08

مدارس و دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود

مدارس و دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود

ایسنا: رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: تا اطلاع ثانوی مدارس و آموزشها تعطیل است. حسین صادقی ضمن محکومیت تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به خاک میهن اسلامی و تسلیت شهادت جمعی از دانش آموزان و همکاران که بر خلاف موازین و قوانین بین المللی است، گفت: به اطلاع

ایسنا: رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: تا اطلاع ثانوی مدارس و آموزشها تعطیل است.
حسین صادقی ضمن محکومیت تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به خاک میهن اسلامی و تسلیت شهادت جمعی از دانش آموزان و همکاران که بر خلاف موازین و قوانین بین المللی است، گفت: به اطلاع می رساند که با توجه به شرایط اضطراری کشور و بیانیه شورای عالی امنیت ملی، مدارس تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود.
وی افزود: معلمان در صورت پایدار بودن شرایط اینترنت و زیرساخت‌های لازم برای برگزاری کلاس های درس به صورت مجازی، می توانند در روزهای آتی آموزش ها را به شیوه غیرحضوری پیگیری کنند.
صادقی ادامه داد: بدیهی است نحوه برگزاری کلاس‌های درس در روزهای آتی از طریق اطلاعیه ای که از سوی مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی منتشر خواهد شد، به اطلاع همکاران، دانش آموزان و اولیاء خواهد رسید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.