کد خبر : 72630
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 17 شهریور 1405 - 0:08

درگیری میان تعدادی از شهروندان و برخی از دانشجویان عراقی در سمنان / رییس‌ دادگستری سمنان: ۲ نفر از عوامل درگیری شناسایی شدند

درگیری میان تعدادی از شهروندان و برخی از دانشجویان عراقی در سمنان / رییس‌ دادگستری سمنان: ۲ نفر از عوامل درگیری شناسایی شدند

رییس‌کل دادگستری استان سمنان: ۲ نفر از عوامل درگیری مقابل محل اسکان دانشجویان عراقی شناسایی شدند و باید توجه داشت مطالب رسانه‌های معاند در زمینه این اتفاق واقعیت ندارد. به گزارش سایت دیدبان ایران،  رییس‌کل دادگستری استان سمنان: ۲ نفر از عوامل درگیری مقابل محل اسکان دانشجویان عراقی شناسایی شدند و باید توجه داشت مطالب رسانه‌های معاند در

رییس‌کل دادگستری استان سمنان: ۲ نفر از عوامل درگیری مقابل محل اسکان دانشجویان عراقی شناسایی شدند و باید توجه داشت مطالب رسانه‌های معاند در زمینه این اتفاق واقعیت ندارد.

به گزارش سایت دیدبان ایران،  رییس‌کل دادگستری استان سمنان: ۲ نفر از عوامل درگیری مقابل محل اسکان دانشجویان عراقی شناسایی شدند و باید توجه داشت مطالب رسانه‌های معاند در زمینه این اتفاق واقعیت ندارد.

حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری از شناسایی ۲ نفر از افراد دخیل در درگیری مقابل محل اسکان دانشجویان عراقی دانشگاه سمنان خبر داد و گفت: تحقیقات قضایی برای شناسایی تمامی افراد مسبب این حادثه ادامه دارد و با عوامل دخیل، مطابق قانون برخورد خواهد شد.

وی بیان کرد: در پی وقوع درگیری میان تعدادی از شهروندان و برخی از دانشجویان عراقی در محدوده محل اسکان آنان، موضوع بلافاصله در دستور کار دستگاه قضایی و انتظامی استان قرار گرفت.

وی افزود: با صدور دستورات قضایی دادستان مرکز استان، تاکنون ۲ نفر از افراد دخیل در این حادثه شناسایی و به مرجع انتظامی دعوت شدند و بررسی‌ها برای شناسایی سایر افراد مؤثر در وقوع درگیری همچنان ادامه دارد.

حجت‌الاسلام اکبری با اشاره به برخی مطالب منتشرشده درباره این حادثه در رسانه‌های معاند اضافه کرد: مطالبی که در برخی از این رسانه‌ها درباره حادثه منتشر شد، با واقعیت موضوع و نتایج بررسی‌های اولیه تطبیق ندارد و ابعاد حادثه باید بر مبنای گزارش‌های رسمی و تحقیقات تکمیلی مراجع مسئول مورد ارزیابی قرار گیرد.

رییس کل دادگستری استان سمنان تصریح کرد: دستگاه قضایی استان با جدیت ابعاد این حادثه را بررسی می‌کند و پس از تکمیل تحقیقات، با تمامی افرادی که نقش آنان در وقوع این درگیری و برهم زدن نظم و امنیت احراز شود، برخورد قانونی و قضایی خواهد شد

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.