نظارت بر بازار استان کهگیلویه و بویراحمد دائمی است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: بازرسی و نظارت بر بازار استان دائمی و تحت کنترل است. سید احسان عسکری روز سه شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار خواستار برگزاری این جلسه در سطح شهرستان های استان شد و گفت: فرمانداران و مدیران شهرستانی جلسات ستاد تنظیم بازار استان را برگزار و بر
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: بازرسی و نظارت بر بازار استان دائمی و تحت کنترل است.
سید احسان عسکری روز سه شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار خواستار برگزاری این جلسه در سطح شهرستان های استان شد و گفت: فرمانداران و مدیران شهرستانی جلسات ستاد تنظیم بازار استان را برگزار و بر وضعیت بازار تا آخرین روز خدمت نظارت داشته باشند.
معاون اقتصادی استانداری استان در خصوص افزایش قیمت سیمان گفت: ناترازی برق موجب شده کارخانه سیمان مارگون و سیمان یاسوج ظرفیت تولید خود را به ۵۰ درصد کاهش دهند و با توجه به اینکه قیمت سیمان در بورس تعیین می شود کاهش عرضه و افزایش تقاضا منجر به افزایش قیمت سیمان شده است.
وی با اشاره به اینکه بالغ بر ۸۰ درصد محصولات دو کارخانه سیمان از استان خارج می شود، افزود: نیاز روزانه سیمان استان ۹ هزار تن است اما در حال حاضر کمتر از یک هزار تن سیمان وارد بازار استان می شود که با حضور مدیران عامل دو کارخانه سیمان استان تصمیمگیری شود تا نیاز بازار استان با توجه به شرایط کنونی تامین شود.
عسکری با بیان اینکه در تامین و ذخیره سازی همه کالاها از جمله کالاهای اساسی در استان هیج کمبود و مشکلی نداریم ادامه داد: اما خلع لاستیک خودرو و روغن موتور خودرو در بازار گزارش شده است که سازمان صمت اقدامات لازم را برای رفع این مشکل در سطح بازار استان انجام می دهد.
معاون امور اقتصادی استانداری با اشاره به اینکه با اقدامات خوب سازمان جهاد کشاورزی شاهد ثبات نسبی در بازار استان هستیم، گفت: ذخیره سازی خوبی در کالاهای اساسی انجام شده است و میزان موجودی بازار در حالت پایداری قرار دارد.
عسکری بیان کرد: در حال حاضر ۸۷ هزار تن گندم تضمینی توسط سازمان جهاد کشاورزی از کشاورزان خریداری شده است و با توجه به اینکه برداشت این کالای استراتژیک در مناطق سردسیری ادامه دارد پیش بینی می شود شاهد رکورد جدیدی در خرید گندم از کشاورزان باشیم.
معاون اقتصادی در خصوص توزیع اقلام مواکب برای ایام اربعین گفت: جلسات در خصوص توزیع کالای موکب ها با حضور همه ارکان های تنظیم بازار و سازمان تبلیغات اسلامی با محوریت حوزه اقتصادی برگزار و توزیع اقلام به خوبی مدیریت شود.
عسکری در جهت عرضه مواد غذایی مقرر کردیم بازارچه های تحت عنوان روستا بازار در نقاط مختلف استان راه اندازی شود که جهاد کشاورزی با همکاری سایر دستگاه های حوزه اقتصادی نسبت به راه اندازی این بازارچه ها ظرف یک ماه آینده اقدام کنند.
معاون اقتصادی استانداری بر لزوم اخذ پروانه واحد صنفی تاکید کرد و گفت: بالغ بر چهار هزار واحد صنفی در سطح استان بدون پروانه صنفی فعالیت می کنند که این واحدها طی بازده زمانی ۱۰ تا ۱۵ روزه مهلت دارند نسبت به اخذ پروانه اقدام کنند در غیر اینصورت توسط پلیس اماکن و تعزیرات حکومتی پلمب می شوند.
وی بیان کرد: به منظور پایداری فعالیت اصناف تجاری، حداقل دوره اجاره بهاء از ۶ ماه به یک سال افزایش یابد و قراردادهای ۶ ماه که منعقد شود حذف شود.
برچسب ها :پایگاه خبری موج جوان ، سایت های خبری گچساران ، سایت های گچساران ، کهگیلویه و بویراحمد ، کهگیلویه وبویراحمد ، گچساران ، موج جوان ، موج جوان گچساران ، نظارت بر بازار استان کهگیلویه و بویراحمد دائمی است ، یاسوج
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0